We fotograferen regelmatig in opdracht. Vaak gebeurt dat als onderdeel van een ontwerp, bijv. een website of een tijdschrift. Wij hebben ook ervaring in diverse fotoreportages, bijvoorbeeld bedrijfsreportages en trouwreportages.

Ook leveren wij foto’s die direct als grafisch element in ontwerpen te gebruiken zijn.

Daarnaast doen we ook aan culturele en kunstfotografie. We experimenteren met beelden o.a. om te onderzoeken hoe visuele communicatie bij mensen functioneert. Die kennis gebruiken we vervolgens weer in onze ontwerpen.

Voor meer informatie over deze fotografie kunt u terecht op de website van Beeldgang.

RonaldPatrick(mei2015)

Verkoop foto’s
Alle foto’s zijn te koop. Ze worden afgedrukt op dibond en voorzien van een ophangsysteem. De foto’s zijn in diverse maten te leveren. Wanneer u belangstelling heeft voor een van de foto’s, neem dan gerust contact met ons. We leveren de foto’s op het door u aangegeven adres af.

Termijnen
Het is ook mogelijk om de prijs in termijnen over te maken. Het vaste maandbedrag is € 50. Hierbij is het ook mogelijk om tussentijds te kiezen voor een andere foto.

Huur
Voor bedrijven en instellingen in het mogelijk om bepaalde series foto’s te huren. Hiermee kunnen publieke ruimtes in gebouwen worden ‘aangekleed’. Ook is het mogelijk om werkruimtes te voorzien van foto’s. In alle gevallen kunt u aangeven welke foto’s uw voorkeur genieten. De huurperiode is in principe een jaar. De huurprijs bedraagt € 75 per foto.

Uw voordelen zijn:

  • unieke foto’s
  • de mogelijkheid tot afwisseling
  • betaalbare oplossing om ruimtes extra sfeer te geven