We ontwerpen websites, vaak als onderdeel van een huisstijl. Deze websites moeten passend zijn bij de gewenste uitstraling. Daarnaast moeten ze vindbaar en communicatief zijn: bezoekers moeten snel de gewenste informatie kunnen vinden. Daarbij letten we ook op de actuele eisen die aan websites worden gesteld. En niet onbelangrijk: we begeleiden het gehele traject tot en met de realisatie van de website. We leveren ook websites via WordPress voor kleinere ondernemingen.

 

Startscherm HNW (okt2014)

Voor het H.N. Werkman College in Groningen hebben we het ontwerp geleverd waarin vier verschillende locaties hun eigen uitstraling kregen. Belangrijk gegeven is de vindbaarheid van alle relevante informatie voor ouders en leerlingen. Zie www.werkmancollege.nl

Impuls home 2015

Voor Impuls hebben we naast een nieuwe huisstijl ook de website ontworpen. Eisen waren dat voor drie verschillende doelgroepen de relevante informatie vindbaar is en dat belangrijke formulieren te downloaden zijn. We hebben ook onze ervaring in bewegingsfotografie direct in een ontwerp toegepast.

Taalsignaalwebsite(home)

Taalsignaal is een voorbeeld van een simpele maar toch opvallende website.

Andere voorbeelden van ons webdesign zijn:

Uitvaartzorg Bert van Dijken in Bedum. Naast het ontwerp hebben we ook de fotografie verzorgd.

Kwadrant Interieur, waarbij we ook de fotografie hebben gedaan.

Grijpma Antiquairs in Groningen

ELKind, een samenwerkingsverband van diverse paramedici in de eerstelijnszorg

Sylke Korn logopedist

Praktijk voor logopedie Midden-Groningen